• Gratis fragt
  • Autoriseret forhandler
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Om JP2000-08E.dk


På JP2000-08E.dk hylder vi kort sagt det mest legendariske dykkerur JP2000-08E ved udelukkende at sælge dette enestående armbåndsur til dykkere. Vi har været i ur branchen siden 2009, og har således haft rig lejlighed til at opleve denne massive efterspørgsel på det absolutte mest eftertragtede dykkerur i Danmark.

JP2000-08E eller Pingo uret som det også kaldes, har en helt særlig historie for danskerne, da uret blev anvendt af Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik, da han i tidernes morgen gennemgik den enormt krævende uddannelse i eliteenheden Frømandskorpset. I forbindelse med uddannelsen bar Kronprinsen netop dette Citizen dykkerur JP2000-08E. Kronprinsen og dermed også uret, fik kælenavnet Pingo, idet der gik hul på Kronprinsens frømandsdragt, hvortil vand drev ind, hvilket bevirkede at Kronprinsen efterfølgende lignede en pingvin, da han igen kom på land.

Citizen dykkeruret Pingo rummer alle de sublime egenskaber som et ægte dykkerur skal indeholde, så derfor er det ligeledes med en enorm stolthed, at vi sælger netop dette armbåndsur.

Grundet vores mange års erfaring indenfor ure, så ved vi, hvilke mærker og ure der er mere populære end andre, samt ikke mindst hvilke spørgsmål der rejser sig undervejs i købsforløbet og ligeledes efterfølgende. Du er således altid velkommen til at stille os dine spørgsmål, og vi vil svare på dem efter bedste evne.

Vi er ligeledes autoriseret forhandler af Citizen, hvilket bevirker at du naturligvis har den officielle og gældende garanti fra det velkendte mærke. Det betyder at skulle der ske noget med uret indenfor den gældende garanti, så vil det blive serviceret af Danmarks mest professionelle Citizen urmagere, som netop har Citizen som speciale og dermed kender til diverse problemstillinger.

På JP2000-08E.dk har vi desværre ikke nogen telefon træffetid, men forsøger at svare på mails hurtigst muligt og altid på hverdage indenfor 24 timer. Du kan kontakte os på mail under ”Kontakt os” fanen.

Vores adresse er: (Ikke servicecenter adresse)

Watch World
JP2000-08E.dk
Klaksvigsgade 14, 2.th
2300 København S
Denmark

CVR: 41659629

BEMÆRK: Vi har desværre ikke mulighed for afhentning på adressen, da vi ikke har lager på adressen. JP2000-08E.dk juridiske navn er Watch World ApS.

Watch World ApS er etableret i 2020.

Er du interesseret i andre dykkerure, så bør du tage et kig på www.dykkerur.dk hvor du finder alle vores andre armbåndsure til dykning samlet på et sted.