• Gratis fragt
  • Autoriseret forhandler
  • Sikker og tryg online betaling
  • 90 dages fuld returret og pengene tilbage
Din indkøbskurv er tom

Forretningsbetingelser


Generelle oplysninger

Watch World ApS
CVR: 41659629

Watch World
JP2000-08E.dk
Klaksvigsgade 14, 2.th
2300 København S
Denmark

Forretningsbetingelser

For at foretage et køb på www.jp2000-08e.dk skal du igennem følgende:

Indtast dine personlige oplysninger såsom navn og adresse og godkend dernæst vores betalingsbetingelser.

Husk at kontroller at dine indtastede oplysninger er korrekte og fortsæt til næste trin.

Indtast dine kortoplysninger og godkend købet.

Når du handler online på JP2000-08E.dk indgås alle kontrakter og handelsaftaler efter dansk lovgivning. Hjemmesiden www.jp2000-08e.dk bliver desuden opdateret løbende.

Leveringsomkostninger

Alle ordre på www.jp2000-08e.dk leveres FRAGT FRIT uanset mængde og destination.

Priserne på www.jp2000-08e.dk

JP2000-08E gør opmærksom på, at alle priser er inkl. alle afgifter og bliver afregnet i DKK (Danske Konge Kroner). Der kan derudover forekomme almindelige prisændringer, da salg af ure er sæsonpræget. Vi forbeholder os retten til at ændre evt. priser uden forudgående varsel.

Betalingsmuligheder

På JP2000-08E.dk kan du som privat forbruger betale med de fleste og største betalingskort herunder Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover, JCB og Diners. Du har ligeledes mulighed for at lave en bankoverførelse til vores konto. Du bedes da kontakte os på e-mail med henblik på nærmere aftale. Betaling via bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Husk at der ved køb på JP2000-08E.dk IKKE kommer yderligere gebyr for brug af et af de mange betalingskort eller ved bankoverførelse. Beløbet hæves først på dit kort, når ordren afsendes.

Husk at betales der med et af de velkendte betalingskort som Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover, JCB og Diners, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt eller kontoudtog. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem, hvilket ligeledes er tilfældet på www.jp2000-08e.dk. Dermed er du bedre sikret end i de fysiske butikker, hvor du har en selvrisiko på blot 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

De data du sender i forbindelse med køb som er betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Stripe, der kan læse dem. Hverken os bag JP2000-08E.dk eller andre har mulighed for at læse disse data. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra JP2000-08E.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet, igen for forbrugerens sikkerhed.

Hos JP2000-08E.dk forbeholder vi os retten til at ændre i vores forretningsbetingelser uden forudgående varsel, så vi opfordrer vores kunder om jævnligt at holde øje med denne side. Har du spørgsmål til vores forretningsbetingelser eller ønsker du noget uddybet/forklaret, så send os endelig en e-mail.

Leveringstiden

Leveringstiden ser du ved hvert produkt og den er typisk 1-2 hverdage. Leveringstiden er et estimat (ikke en garanti) men bliver overholdt under normale omstændigheder. Skulle det utænkelige ske at pakken ikke når frem før eller siden vil JP2000-08E.dk på baggrund af den enkelte situation lave en efterlysning. Såfremt denne efterlysning ikke bærer frugt vil JP2000-08E.dk gensende varen men først efter at bekræftelsen fra Postfirmaet, vi anvender, er modtaget. En proces der desværre kan tage op til 3 måneder at få afklaret. Alle pakker til Danmark bliver leveret med Post Danmark.

Hvis du fortryder dit køb (Fortrydelsesret)

Når du køber hos JP2000-0E.dk har du 90 dages fuld returret og pengene tilbage hvis dette måtte ønskes! Ved højtider som jul kan der dog være forlænget byttefrist, som vil blive oplyst andet steds på siden, typisk øverst.

Du har 90 dages fortrydelsesret, når du handler på JP2000-08E.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget ordren.

Du skal inden 90 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via e-mail eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Watch World
JP2000-08E.dk
Klaksvigsgade 14, 2.th
2300 København S
Denmark

Du kan også fortryde ved aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen du har fået via mail. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere.

Bemærk! Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der går noget galt med varen (Reklamationsret)

Når du handler på www.jp2000-08e.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Vi beder dig derfor ALTID om at kontakte os på forhånd i det vi således vil kunne fremsende en pakkelabel på forhånd således omkostningerne holdes nede i et rimeligt niveau. Hvis du blot sender retur uden at have kontaktet os på forhånd, vil vi ikke kunne refundere Post Danmarks eller andre fragtfirmaers høje pris.

Varen sendes til:
Watch World
JP2000-08E.dk
Klaksvigsgade 14, 2.th
2300 København S
Denmark

I de fleste situationer skal vi have uret til service hos importøren, så kontakt os altid på forhånd inden du sender noget retur.

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Udover reklamationsret, så stilles ligeledes en garanti som er forskellige fra mærke til mærke. Den er typisk på 2 år, men længden på denne garanti fremgår altid af produktsiden. Husk at garantien på ure ikke dækker batteri, læderrem, metallænke, krone eller glas, da disse kan blive slidt eller belastet under normal brug af uret. Husk også at din garanti frafalder, såfremt en evt. reparation bliver fortaget af et uautoriseret værksted.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (Persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på www.jp2000-08e.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos www.jp2000-08e.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for www.jp2000-08e.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på JP2000-08E.dk er Chris.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.jp2000-08e.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.jp2000-08e.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via e-mail.

Cookies

www.jp2000-08e.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på www.jp2000-08e.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere JP2000-08E.dk.

Nyhedsbrev

Hvis du som bruger ønsker at tilmelde dig vores nyhedsbrev for at modtage fordelagtige tilbud eller deltage i en konkurrence, beder vi dig om navn og e-mail adresse. Hvis du på et senere tidspunkt ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du framelde dig ved at klikke på linket, nederst, i det seneste nyhedsbrev, du har modtaget eller også sende en mail til os så sørger vi for resten.

Sikkerhed

For os er kundens sikkerhed det vigtigste, og derfor bliver kundens oplysninger beskyttet så godt som overhovedet muligt. Ved vores registrering/ordre formularer beder vores kunder om at indtaste følsomme oplysninger, såsom kreditkort nummer og/eller den 3-cifrede sikkerhedskode bagpå kortet, så bliver disse oplysninger beskyttet og krypteres med SSL (Secure Socket Layers). Når du befinder dig på en side, med disse sikkerhedsforanstaltninger, vil du forenden af browseren se et ”lås” ikon, som fortæller dig at alle dine oplysninger herfra bliver krypteret for enhver inkl. os der arbejder med JP2000-08E.dk. På den måde kan du roligt indtaste dine oplysninger og sikre dig at dine oplysninger ikke bliver misbrugt. Ydermere er vores servere placeret under skarpeste bevogtning, så ingen uvedkommende har adgang til nogen person-data overhovedet.

Har du nogle spørgsmål til vores sikkerheds procedurer, så kontakt os endelig på e-mail.

Ændring/Opdater/Sletning/Deaktivering

Hvis dine persondata ændrer sig (f.eks. postnummer, e-mail adresse mm.), eller hvis du ikke længere ønsker at benytte dig af vores ydelser, så har du altid mulighed for at sende en e-mail med de pågældende rettelser/opdateringer, så vil vi sørge for resten i systemet.

Ændring af denne Persondatapolitik

På JP2000-08E.dk forholder vi os retten til at ændre persondatapolitik og andre af vores betingelser/informations cirkulærer, samt behandlingen af de informationer vi får igennem vores hjemmeside, uden forudgående varsel. En hvilken som helst ændring vil være gældende fra det øjeblik den er offentliggjort på vores hjemmeside. Vi hos JP2000-08E.dk opfordrer derfor vores kunder/brugere til at holde øje med vores hjemmeside og vores persondatapolitik med jævnligt mellemrum i tilfælde af eventuelle ændringer måtte komme, således du som forbruger er bedst muligt opdateret.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Chris på e-mail. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center For Klageløsning
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=DA

Handelsbetingelserne er senest opdateret 1/12-2020

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Watch World
JP2000-08E.dk
Klaksvigsgade 14, 2.th
2300 København S
Denmark

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Bestilt den:

Modtaget den:

Forbrugerens navn:

Forbrugerens adresse:

Forbrugerens underskrift:

Dato:

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)